Tavşanlı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik,lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu ve vatanına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.15-15.15
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Bocce, Futbol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Anasınıfı ve 5,6,7 ve 8.sınıflardan birer şube bulunup toplam öğrenci sayısı 67 kişidir

WEB - https://tavsanliiho.meb.k12.tr

Adres - TAVŞANLI MAH. TAVŞANLI KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 2 DARGEÇİT / MARDİN

Yerleşim Yeri - Tavşanlı Mahallesi Dargeçit/MARDİN

Adres - TAVŞANLI MAH. TAVŞANLI KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 2 DARGEÇİT / MARDİN

Ulaşım Öğretmenler kendi şahsi araçları ile öğrencilerimizden evi uzak olanlar taşıma servis araçları ile diğer öğrencilerimiz ise yaya olarak gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 85 km uzaklıkta olup ilçe merkezine ise 18 km uzaklıktadır.